Over BeautySpirits


BeautySpirits

BeautySpirits, in 2016 opgericht door Conchita Mendeszoon, is meer dan alleen een schoonheidssalon in Amsterdam Zuid. 

BeautySpirits Logo

Positieve energie is echter cruciaal in het leven, aangezien het uw energie sneller laat stromen. U zult een transformatie ervaren door de positieve energie die ik bij u op gang breng. De vlinder in het logo van BeautySpirits staat hierbij als symbool voor die transformatie.

BeautySpirits Concept

Conchita gebruikt naast haar beauty expertise tevens haar kennis en ervaring met coaching en meditatie in haar behandelmethodes. Hierbij maakt ze gebruik van essentiële aromatische oliën en natuurlijke home-made producten, waardoor u tijdens de behandeling nieuwe energie opdoet.


 


BeautySpirits Motivatie

BeautySpirits heeft een assortiment beauty pakketten met home-made producten. Deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten met een verzorgende therapeutische werking. 

Met de aankoop van de beauty pakketten maakt u tevens weeskinderen in Amsterdam blij. Want wanneer u een pakket met schoonheidsproducten bestelt, doneert BeautySpirits ook een pakket aan deze weeskinderen.


Bij het cadeau wordt een ‘Spirits’-tekst geleverd. U kan deze tekst zelf schrijven of BeautySpirits schrijft deze tekst voor u. Door een wens of tekst bij het cadeau te leveren, ontvangen de kinderen aandacht die juist zij zo hard nodig hebben. 

Conchita brengt de cadeaus persoonlijk langs in weeshuizen, waarbij ze haar ‘BeautySpirits’ verspreid onder weeskinderen. Hierdoor hoopt BeautySpirits een positieve invloed te hebben op het leven van deze kinderen.


BeautySpirits zou graag nog meer voor deze weeskinderen willen betekenen. U kunt dit mede mogelijk maken door geld te doneren aan BeautySpirits. 

Hiermee maakt u het mogelijk dat BeautySpirits activiteiten en evenementen, zoals coaching en meditatiecursussen, voor en met de weeskinderen kan organiseren.