Stoelmassage in uw bedrijf


Wat is het doel?

Tevreden en gezonde medewerkers zorgen voor een positieve bedrijfssfeer.

Waarom stoelmassage?

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij stress-gerelateerde klachten als:

 

-Stijve nek  en schouders
-Slaapproblemen
-Vermoeidheidsklachten 
-Spanningshoofdpijn
-Tintelende vingers
-Pijnlijke schouders en armen
-Rugklachten


Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te kunnen gaan.


Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid.

Stoelmassage laat zien dat de werkgever het welzijn van de medewerkers serieus neemt. Medewerkers waarderen dat enorm. Regelmatige behandelingen stoelmassage hebben een positief effect op de inzetbaarheid van uw personeel.

Hoe werkt stoelmassage bij bedrijven?   

Conchita komt op de afgesproken tijden naar het bedrijf en geeft daar de massages aan de medewerkers. Dat kan eenmalig zijn, of bijvoorbeeld 2'wekelijks of maandelijks. Hiervoor kan een inteken systeem gebruikt worden, op papier of digitaal. Conchita brengt alle benodigde materialen mee naar het bedrijf en heeft verder alleen een beetje ruimte nodig. Vaak word hiervoor een kleine spreek-of vergaderkamer gebruikt. In overleg vinden we altijd wel een oplossing.

Wat kost het?

De kosten van een behandeling zijn € 20,-(excl. BTW) per sessie, inclusief intakegesprek. Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een regelmatige behandeling. Bijvoorbeeld 1 x per 2 weken/ 1 x per 3 weken. 

Stoelmassage gratis op proef!

Massagesalon Chair Massage at Work Powered by BeautySpirits komt ter kennismaking gratis en vrijblijvend met stoel bij uw bedrijf langs. Met twee massages van 15 minuten kunnen u en/of uw medewerkers het effect van een stoelmassage ervaren. 


Daarnaast maakt Conchita graag met u een interessante prijs indien u meerde massages garandeert op dezelfde dag en locatie.